Główna Kształcenie Ogólne Podręczniki i programy Technik żywienia i usług gastronomicznych Klasa II
Narrow screen resolution Wide screen resolution default color green color orange color
Technik żywienia i usług gastronomicznych Klasa II Drukuj
WYKAZ PROGRAMÓW NAUCZANIA I PODRĘCZNIKÓW DLA KLASY II TECHNIKUM - TECHNIK ŻYWIENIA                            I USŁUG GASTRONOMICZNYCH NA ROK SZKOLNY 2018/2019
Przedmiot Nr programu nauczania Podręcznik
Język polski JP/LO, T/WSiP/2012 D. Chemperek, A. Kalbarczyk - Nowe zrozumieć tekst – zrozumieć człowiek, Warszawa 2014. – 703/1/2014, kl.1 cz.II, kl. 2 cz. I [WSiP]
Pierwszy język obcy  angielski JA/LO, T/OXFORD/2012 T. Falla - Oxford Solutions [OUP] - kontynuacja z pierwszej klasy
Drugi język obcy niemiecki JN/LO,T/LEKTORKLEKTT/2012 C. Tkadleckova, P. Tlusty - Genau! 2 - [Lektorklett] podręcznik i ćwiczenia
Matematyka MR/LO, T/NE/2012 W.Babiański i in. - Matematyka 1 i 2 Poziom podstawowy i rozszerzony [Nowa Era] 2012, Zeszyt ćwiczeń 1 i 2
Wychowanie fizyczne WF3/IVEE/2012 Brak podręcznika
Wiedza o społeczeństwie WOS/LO, T/OP/2012 Z. Smutek i in. - Wiedza o społeczeństwie [OPERON]
Religia AZ - 6 - 01/ 10 ks.R.Strus, ks. W.Galant - Świadczę o Jezusie w świecie. 2012 [Gaudium]
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii 343404/T/2012 W. Jastrzębski - Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych [WSiP]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem A. Kmiołek, Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 2. [WSiP]
Zasady żywienia H. Kunachowicz i in. - Zasady żywienia. Planowanie i ocena. [WSiP]
Procesy technologiczne w gastronomii A. Kmiołek, Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 2. [WSiP]
Działalność gospodarcza w gastronomii J. Musiałkiewicz "Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej" [Ekonomik], 2014, Zeszty ćwiczeń "Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej"
Język angielski zawodowy Sarna R. i in. - Język angielski zawodowy w gastronomii [WSiP]