Główna Kształcenie Ogólne Podręczniki i programy Technik żywienia i usług gastronomicznych Klasa IV
Narrow screen resolution Wide screen resolution default color green color orange color
Technik żywienia i usług gastronomicznych Klasa IV Drukuj
WYKAZ PROGRAMÓW NAUCZANIA I PODRĘCZNIKÓW DLA KLASY IV TECHNIKUM - TECHNIK ŻYWIENIA                  I USŁUG GASTRONOMICZNYCH NA ROK SZKOLNY 2018/2019
Przedmiot Nr programu nauczania Podręcznik
Język polski JP/LO, T/WSiP/2012 D. Chemperek, A. Kalbaczyk - Nowe zrozumieć tekst - zrozumieć człowieka klasa 3,       kl. 2  cz. II, 2014 [WSiP]
Pierwszy język obcy  angielski JA/LO, T/OXFORD/2012 Repetytorium maturalne [Express Publishing] - poziom podstawowy
Drugi język obcy niemiecki JN/IVEE/ LEKTORKLEKTT/2012 Repetytorium leksykalne - Krok po kroku [Lektorklett]
Matematyka ROZSZERZONA MR/LO, T/NE/2012 W.Babiański i in. - Matematyka 3 - poziom podstawowy i rozszerzony [Nowa Era]          + zeszyt ćwiczeń 2 i 3 - poziom podstawowy
Historia i społeczeństwo HiS/LO, T/ OP/2012 A. Balicki i in. Historia i społeczeństwo [OPERON]
Wychowanie fizyczne WF3/IVEE/2012 Brak podręcznika
Religia AZ - 6 - 01/ 10 ks.R.Strus, ks. W.Galant - Świadczę o Jezusie w rodzinie. [Gaudium]
Język angielski zawodowy 343404/T/2012 Virginia Evans, Jenny Dooley – Cooking [Express Publishing]
Organizacja produkcji gastronomicznej A. Kmiołek, Organizacja produkcji gastronomicznej. [WSiP]
Usługi gastronomiczne A.Kmiołek, Usługi gastronomiczne. [WSiP]
Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej H. Kunachowicz i in.- Planowanie produkcji gastronomicznej. Zasady żywienia. Planowanie i ocena. [WSiP]
Obsługa klientów                                                           w gastronomii R. Szajna, D. Ławniczak, Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15  [REA, WSiP]