Główna Kształcenie Ogólne Podręczniki i programy Technik żywienia i usług gastronomicznych Klasa IV
Narrow screen resolution Wide screen resolution default color green color orange color
Technik żywienia i usług gastronomicznych Klasa IV Drukuj
WYKAZ PROGRAMÓW NAUCZANIA I PODRĘCZNIKÓW DLA KLASY IV TECHNIKUM - TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH NA ROK SZKOLNY 2017/2018
Przedmiot Nr programu nauczania Podręcznik
Język polski JP/LO, T/ WSiP/ 2012 D. Chemperek, A. Kalbaczyk - Nowe zrozumieć tekst - zrozumieć człowieka klasa 3, kl. 2  cz. II, 2014 [WSiP]
Pierwszy język obcy  angielski JA/LO, T/ OXFORD/ 2012 Repetytorium maturalne [Express Publishing] - poziom podstawowy
Drugi język obcy niemiecki JN/ LO, T/ LEKTORKLEKT/ 2012 Repetytorium leksykalne Krok po kroku [LektorKlett]
Matematyka ROZSZERZONA MR/ LO, T/ NE/ 2013 W.Babiański i in. - Matematyka 3 - poziom podstawowy i rozszerzony [Nowa Era] + zeszy ćwiczeń 2 i 3 - poziom podstawowy

Historia i społeczeństwo HiS/ LO, T/ OPERON/ 2012 A. Balicki i in. Historia i społeczeństwo [OPERON]
Wychowanie fizyczne WF3/IVEE/2012 Brak podręcznika
Religia AZ - 6 - 01/ 10 ks.R.Strus, ks. W.Galant - Świadczę o Jezusie w rodzinie
Język angielski zawodowy 343404/ T/ 2012 Virginia Evans, Jenny Dooley – Cooking [Express Publishing]
Organizacja produkcji gastronomicznej A. Kmiołek, Organizacja produkcji gastronomicznej. [WSiP]
Usługi gastronomiczne A.Kmiołek, Usługi gastronomiczne. [WSiP]
Planowanie żywienia                   i produkcji gastronomicznej Planowanie produkcji gastronomicznej, Kunachowicz H i in. - Zasady żywienia. Planowanie i ocena. [WSiP]
Obsługa klientów                                                           w gastronomii R. Szajna, D. Ławniczak, Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 [REA, WSiP]