Główna Kształcenie Ogólne Podręczniki i programy Technik żywienia i usług gastronomicznych Klasa I
Narrow screen resolution Wide screen resolution default color green color orange color
Technik żywienia i usług gastronomicznych Klasa I Drukuj
WYKAZ PROGRAMÓW NAUCZANIA I PODRĘCZNIKÓW DLA KLASY I TECHNIKUM - TECHNIK ŻYWIENIA                           I USŁUG GASTRONOMICZNYCH NA ROK SZKOLNY 2017/2018
Przedmiot Nr programu nauczania Podręcznik
Język polski JP/LO, T/ WSiP/ 2014 D. Chemperek, A. Kalbarczyk - Nowe zrozumieć tekst – zrozumieć człowiek, Warszawa 2014. – 703/1/2014kl.1 cz. I i II [WSiP]
Pierwszy język obcy  angielski JA/LO, T/ NE/ 2014 Informacja we wrześniu.
Drugi język obcy niemiecki JN/ LO, T/ LEKTORKLEKT/ 2014 C. Tkadleckova, P. Tlusty - Genau! 1 - [Lektorklett] podręcznik i ćwiczenia
Historia H/ LO, T/ OPERON/ 2012 B. Burda i in. - Historia 1 cz.I i II [OPERON] - poziom podstawowy
Wiedza o kulturze WOK/ LO, T/ NE/ 2012 M. Bokiniec i in. - Spotkania z kulturą, 2015 [Nowa Era]
Matematyka M/ LO, T/ NE/ 2012 W.Babiański i in. - Matematyka 1 Poziom podstawowy i rozszerzony [Nowa Era] 2012, Zeszyt ćwiczeń 1
Fizyka i astronomia F/ IV EE/ ZK/ 2012 M. Fiałkowska - Świat fizyki, zakres podstawowy, 2012 [ZamKor]
Chemia CH/  IV EE/ NE/ 2012 R. Hassa i in. - To jest chemia, 2012, [Nowa Era]
Biologia B/   IV EE/ NE/ 2012 E. Bonar i in. - Biologia na czasie, zakres podst., 2012 [Nowa Era]
Geografia G/ LO, T/ NE/ 2012 R. Uliszak i in. - Oblicza geografii, zakres podstawowy. 2012 [Nowa Era]
Podstawy przedsiębiorczości PP/ IV EE/ NE/ 2012 Z. Makieła - Krok w przedsiębiorczość, 2012 [Nowa Era], Zeszyt Cwiczeń "Krok                         w przedsiębiorczosć"
Informatyka I/ LO, T/ OPERON- 2012 A. Gawełek - Informatyka, Odkrywamy na nowo. 2012 [OPERON]
Wychowanie fizyczne WF3/IVEE/2012 Brak podręcznika
Edukacja dla bezpieczeństwa EdB/ IV EE/ WSiP/ 2012 Breitkopf B. i in. - EdB. Po prostu 2012. [WSiP]
Godzina z wychowawcą
Religia AZ - 6 - 01/ 10 ks.R.Strus, ks. W.Galant - Świadczę o Jezusie w kościele.
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii 343404/ T/ 2012 W. Jastrzębski - Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych [WSiP]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem A. Kmiołek, Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. [WSiP]
Zasady żywienia Kunachowicz H i in. - Zasady żywienia. Planowanie i ocena. [WSiP]
Procesy technologiczne w gastronomii A. Kmiołek, Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. [WSiP]